Plissé

Plisse

De vitrage en het vouwgordijn kennen we ook nog de plisségordijnen. Voor veel mensen waarschijnlijk een nog onbekend begrip. De plisségordijnen zijn te vergelijken met de vouwgordijnen. De stof heeft een zigzagvorm en ziet er uit als een mix tussen jaloezieën en gordijnen. De gordijnen zijn zeer geschikt voor de gewone ramen, maar ook toe te passen op speciale ramen zoals dakramen,schuine ramen, driehoekramen en serres.

 

De plisségordijnen zijn samengesteld uit in plooien gevouwen polyester stoffen. De gordijnen zijn leverbaar in veel verschillende stoffen. Ze zijn er zowel in verduisterende, transparante als gemetalliseerde stoffen. Door de verschillende mogelijkheden van het plisségordijn is het aan te passen aan elk interieur.

Duo Umbra

Duo Umbra’s hebben een unieke honingraatstructuur, waardoor ze zacht, duurzaam en bijzonder energiebesparend zijn. De isolerende eigenschappen van de shades helpen de warmte ‘s zomers buiten en ‘s winters binnen te houden. Duo Umbra’s zijn verkrijgbaar in honderden kleuren en veel verschillende semi-ondoorschijnende en ondoorschijnende stoffen. De perfect oplossing voor ramen van vrijwel elke grootte en vorm.

 • In plisse
  plisse 1
 • In plisse
  plisse 2
 • In plisse
  plisse 3
 • In plisse
  plisse 4
 • In plisse
  plisse 5
 • In plisse
  plisse 6

Maten collectie

Plissé gordijnen zijn ideaal voor het behouden van je privacy en maximaal genieten van het daglicht. Een top-down bottom-up plissé kun je niet alleen de onderkant naar boven doen, maar ook de bovenkant naar beneden. Bij ons vind je plissé gordijnen op maat én standaard maten plissé gordijnen. De standaard maten collectie heeft een uniek systeem speciaal voor draai- kiepramen. Met dit systeem is het mogelijk om te monteren zonder te hoeven boren.

Persoonlijke advies nodig?