Over Erk

Welkom bij ERK Innovation, bij uitstek de beste producent van raamdecoratie. Erk innovation heeft een ruim assortiment in verschillende kwaliteiten en prijsklassen, maar ook hoge kwaliteitsproducten worden altijd geleverd tegen betaalbare prijzen.

 

Met de jarenlange ervaring van onze vakmensen willen we altijd de beste service en de hoogste kwaliteit leveren. Om dit te realiseren zijn onze kwaliteitscontroleurs dicht bij de productie, waardoor onze vakmensen scherp blijven en ze met alle nieuwste ontwikkelingen worden bijgestuurd. Als je service zegt, zeg je ook snelle levering. Door onze artikelen op een bekwame wijze te verpakken, worden onze producten vrijwel altijd schadeloos bij onze klanten geleverd.

Mocht er onverhoopt toch een beschadiging zjn, zullen wij altijd zorgen dat dit met spoed wordt afgehandeld. Om onze kwaliteit te waarborgen werken we alleen met leveranciers die hun sporen in de weverijwereld hebben laten zien, waardoor wij stoffen verwerken met een constane structuur. Hierdoor zullen onze rolgordijnen beter blijven hangen en minder last hebben van bollingsverschijnselen aan de zijkant.

 

Om elke klant naar hun eigen wens te kunnen bedienen, zorgen we ervoor dat bijna ieder onderdeel of stof met elkaar te combineren is. U kunt rustig uw wensen te kennen geven en wij zullen er alles aan doen om het op uw manier te verwezenlijken. De ERK-benelux collectie wordt dan ook aangeboden via onze site.

Persoonlijke advies nodig?