Aluminium Jaloezieën

ALUMINIUM

Praktisch is meestal het eerste waar men aan denkt bij aluminium jaloezieën en horizontale aluminium blinds. Maar naast het praktische van de perfecte zonwering is de horizontale aluminium jaloezie ook een prima sfeermaker. Een aluminium jaloezie kent veel mogelijkheden qua kleur en afwerking. Aluminium jaloezieën zijn een goedkoper alternatief voor houten jaloezieën.

BEDIENINGSSYSTEEM

Onze standaard aluminium jaloezieën worden geleverd met alle benodigde montagebeugels, tevens is het ladder- en trekkoord altijd meegekleurd in dezelfde kleur als de jaloezieën. De kleur van het ladderband kunt u zelf bepalen via het uitgebreide kleurenpallet.

WAAROM KIEZEN VOOR ALUMINIUM JALOEZIEËN?

Aluminium jaloezieën zijn een echte comeback aan het maken, in de jaren ’70 was deze raamdecoratie namelijk razend populair.

Daarna waren ze een aantal jaren minder in trek bij de trendwatchers, maar ze zijn nooit helemaal uit beeld verdwenen, en nu dus weer helemaal terug. Deze jaloezieën of aluminium blinds zijn opnieuw één van de meest gewilde raamdecoratieproducten doordat men perfect de lichtdoorlating kan regelen en doseren. Daarnaast kent dit product vele variatiemogelijkheden, niet alleen wat betreft de afmetingen maar ook qua verschillende uitvoeringen.
U heeft keus uit maar liefst meer dan 100 kleuren en designs. Dus voor ieder mogelijk interieur is altijd een bijpassende aluminium jaloezie te vinden. De horizontale aluminium jaloezie is leverbaar in smalle lamellen van 16mm, 25mm en 35mm of de robuuste, brede lamellen van 50mm of zelfs een brede horizontale lamelbreedte van 70mm is mogelijk. Ook decoratieve ladderband in modieuze, eigentijdse kleuren behoort tot de mogelijkheden. Door het combineren van de juiste kleuren geeft het brede ladderband een klassieke of moderne uitstraling van de jaloezie en uiteindelijk ook in uw interieur.

 • In jalozieen/ Producten
  jalozieen 1
 • In jalozieen/ Producten
  jalozieen 2
 • In jalozieen/ Producten
  jalozieen 3
 • In jalozieen/ Producten
  jalozieen 4
 • In jalozieen/ Producten
  jalozieen 5
 • In jalozieen/ Producten
  jalozieen 6
 • In jalozieen/ Producten
  jalozieen 7

TIPS

Let er bij het optrekken en neerlaten van uw jaloezie altijd op dat de lamellen in de horizontale stand staan, op die manier is er geen kans dat het optrekkoord gaat rafelen en blijven uw aluminium jaloezieën extra lang mooi. Om uw aluminium jaloezieën goed te onderhouden dient u de blinds regelmatig schoon te houden met een plumeau of doek, de stofzuiger in de laagste stand is ook een mogelijkheid. Om dit snel en eenvoudig te doen laat u de jaloezieën neer en draait de blinds in de gesloten stand.

Persoonlijke advies nodig?